diensten

Kok aan Huis / Homecooking

Wilt u graag dat wij bij u thuis komen? BDW Catering maakt van uw eetkamer in een handomdraai een gezellig restaurantje! Ontvang uw gasten in een vertrouwde omgeving die er toch helemaal anders uitziet en geniet van de gerechten van onze chef ter plaatse.

 

Privéfeesten

Eén van de specialiteiten van BDW Catering is onze ervaring met privéaangelegenheden. Feestelijke gerechten in een originele inkleding, op maat gemaakt voor uw evenement! BDW Catering denkt graag met u mee over de formule die het best bij uw ideeën past.

 

Paëlla

Bent u een liefhebber van de zuiderse keuken? Dan kan onze paella u vast en zeker bekoren. Wij bereiden voor u een authentieke paella naar aloud recept, voor een zomers gevoel op uw feest én op uw bord.

 

Barbecueën

Barbecueën met de vrienden, dat kan iedereen. Maar een verzorgde, vlotte barbecue, waarbij niemand lang op zijn eten moet wachten? BDW Catering biedt een bbq-service aan die tot in de puntjes afgewerkt is. Een uitgebreide keuze aan vlees- en visgerechten, van traditioneel tot verrassend. U hoeft geen vinger uit te steken, enkel af te likken!

 

Walking Dinner

Voor wie niet graag uren aan tafel zit en wie het liever wat informeler houdt, heeft BDW Catering ook een uitstekend walking dinner-aanbod. Aanlokkelijke hapjes, originele gerechtjes of een hemels hoofdgerecht; BDW Catering voorziet het allemaal.

 

Buffetten

BDW Catering presenteert ook een ruim assortiment aan heerlijke buffetten. Lekkere gerechten, sfeervol gepresenteerd en piekfijn in orde: dat is onze manier van werken! De buffet-optie is combineerbaar met onze andere aanbiedingen.

 

Bedrijfsevents

De gastronomische service van BDW Catering is ook inzetbaar voor allerlei bedrijfsevents. Voor een catering die past bij uw bedrijf of uw evenement, zitten wij graag met u samen. BDW Catering biedt allerlei vindingrijke en charmante concepten voor elke bedrijfsactiviteit.

 

Brunch

Een versgebakken eitje, een lekkere croissant, versgeperst fruitsap… Een gezellige brunch is voor BDW Catering geen enkel probleem. Bij ons lekkere assortiment en onze goedgemutste equipe verdwijnt elk ochtendhumeur als sneeuw voor de zon.

 

Huwelijk

Op de belangrijkste dag uit uw leven wilt u dat alles piekfijn in orde is. Op BDW Catering kunt u rekenen voor een toegewijde, vriendelijke crew, een uitstekende klantenservice maar vooral een overheerlijke maaltijd.

 

Babyborrel

Ook voor babyborrels bieden wij onze diensten aan. Voor zo’n unieke gelegenheden staan wij graag paraat met drank, eten en sfeer! Voor een vriendelijke maar professionele bediening bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Eventcatering

BDW Catering is gespecialiseerd in een gastronomische service voor allerlei evenementen, zowel groot als klein. Wij bieden een brede waaier aan suggesties voor tal van verschillende concepten. Een origineel idee of een spannende uitdaging gaan wij niet uit de weg. Contacteer ons voor een lekkere, eerlijke en kwaliteitsvolle catering met een dynamische crew.

 

Desserten

Ook voor desserten draaien wij onze hand niet om. Wie valt voor een lekkere tiramisu of een heerlijke crème brûlée, zal bij BDW Catering niet bedrogen uitkomen!

 

Dranken

Voor elk evenement voorziet BDW Catering aangepaste dranken naar keuze. Een speciaal wijntje of een verse sangria, voor elke klant zit er wat wils in ons ruim assortiment.